Barrancs d’Ordino I: Segudet

Avui és festiu i tenim rodatge del cap de setmana passat. Quedem a la Fleca d’Ordino amb el Xavi, la Mireia i el Dani per esmorzar i per organitzar-nos. Decidim fer primer el barranc de Segudet que és més fàcil, curt i està més a prop. Després, farem el barranc de la Canaleta.

A 2/4 de 10 del matí fem camí cap a l’aparcament de Segudet, on hi ha el cartell amb les explicacions del barranc. Fa fresca, estem a 15 graus i no hi toca el sol. Fem l’aproximació amb el material i els neoprès a l’esquena, caminem una mitja horeta en pujada fins arribar al llit del barranc. El camí no té pèrdua. Encara no hi toca el sol, però ja hem agafat calor caminant. Ens vestim i comencem baixar. El barranc només té 4 ràpels i el més llarg és de 15 m, és un barranc molt fàcil i més ara que porta poca aigua. És ideal per escalfar motors.

En una hora hem fet el barranc, se’ns ha fet curt i l’hem trobat molt fàcil. M’ha agradat molt perquè la vegetació és del tipus de selva i sembla que estiguis a Costa Rica en miniatura. Ara ja ens hem tret la mandra del cos i anem a fer el segon barranc: la Canaleta! La informació dels barrancs d’Ordino la podeu trobar aquí i està molt ben explicada. A gaudir!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *