El llegat de judes

Per Sant Jordi la Sílvia, una gran amiga, em va regalar llibres i un d’ells és “El llegat de Judes”.

La història mai m’ha agradat, la recordo avorrida de l’escola i de l’institut. Només m’ha atret quan me l’han explicat o l’he llegit amb picardia i amb el misteri que et convida a endinsar-te a dins de la història, com si tu fossis el protagonista i t’estigués passant totes les aventures. Doncs, aquesta novel·la narra una història que t’endinsa completament i no pots sortir-ne fins que no acabes el llibre. És una lectura ràpida, fàcil i té poques pàgines… se’m va fer curt!

SINOPSI
Any 28: Judes Iscariot ven Jesús de Natzaret a les autoritats jueves a canvi de 30 monedes d’argent. Poc després, es penedeix dels seus actes i, abans de suïcidar-se, llença les monedes al temple.
Present: L’Andreas Fortuny, que treballa a Barcelona com a guia de viatges d’aventura, rep la trucada d’una enigmàtica dona, la Solstice, que contracta els seus serveis per visitar Jerusalem, on s’acaba de descobrir un testament suposadament escrit per Judes.Estimulat per aquesta troballa, l’Andreas investigarà el recorregut posterior del «Llegat de Judes», les trenta monedes de les quals es va desfer Judes, que des d’aleshores han anat passant de mans en mans i que es creu que atorguen la prosperitat i el poder absoluts.
De les trenta, només se’n conserven set. Els propietaris? Les set famílies més poderoses del món. L’Andreas i la Solstice es veuran arrossegats dins d’una espiral d’assassinats i traïcions que els obligaran a lluitar per retornar l’equilibri a un món a punt del col·lapse.
El llegat de Judes
Joan Bruna, Francesc Miralles
Columna Edicions S.A.

Feia temps que no llegia un llibre que em captivés tant, us el recomano!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *