Suïssa sempre serà Suïssa!

Després de Menorca, no tenim rumb. Només sabem que toca muntanya, el típic dels tòpics de l’estiu: “què has fet per les vacances?” “uns dies a la muntanya i uns dies a la platja”. Doncs, nosaltres vam invertir aquest tòpic: primer vam anar a la platja i després a la muntanya. Es fa una mica estrany, hem tornat molt descansats de Menorca… i ara, anar a la muntanya se’ns fa una muntanya!

Riu de Chamonix

Agafem la furgo i anem cap a Chamonix on ens hem de trobar amb el Roger i l’Uri, ells fa una setmana que fan alpinisme. Intentem fent una primera aclimatació amb una aproximació al refugi que reposa als peus del glaciar Argenteire i, el dia següent, un intent d’arribar fins a l’Agulla d’Argentiere… una caiguda d’un blog de gel que ens va arribar ben esmicolat no ens va fer massa gràcia, no anàvem rodats i em sentia patosa. A les 5 del matí ja s’acostaven uns núvols carregats de pluja, decidim girar cua i tirar cap a Chamonix.

 

Agulla de Chardonet i Agulla d’Argentiere. Glaciar que travessem
El sol ja es pon
Estem dos dies mirant el cel, sembla que intentem parlar amb el Sant Pere demanant-li que ens regali uns dies de sol i sense cap núvol, però sembla que no ens escolta massa. Entre que venim de la platja, gens en forma i poc rodats… decidim tirar amunt fins a Zermatt, l’estimada Suïssa!
El gran Cervino! Oi que està guapo?
Fites que ens guien fins al refugi que reposa als peus del Cervino

Quina diferència de país! Com està cuidat, són genials aquests suïssos… llàstima que tot sigui massa car. Aquí sí que et pots relaxar de debò fent petites excursions, caminadetes domingueres que dic jo.

Una mascota molt simpàtica!
Les típiques cases dels petits poblats enmig de grans prats… sembla que estiguéssim als dibuixos de la Heidi!
Que no hi falti l’Edelweiss, eh?
Dues papllonetes amb molt amor i perpetuant l’espècie… no les molestem!

Tornem a casa ben contents, ben descansats i amb moltes ganes de tornar a posar-nos en forma per la temporada d’esquí de muntanya amb un petit detall: volem aprendre a fer alpinisme, a saber utilitzar les cordes, a saber què hem de fer per assegurar-nos i protegir-nos,… aleshores, un altre any no haurem d’estar mirant al cel suplicant bon temps complet!

Apa, a disfrutar de les Festes Majors que estan arribant!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *