Volta al Pedró dels Quatre Batlles (2387 m)

Ja fa dies que tinc ganes de fer una matinal entre setmana, però em costa trobar companyia. Avui he pogut enredar al Joan i anem a estirar les cames al Port del Comte. Sabem que el mal temps ens vindrà a veure cap al migdia, no hi fa res.

Deixem el cotxe a l’aparcament “El Sucre” de l’estació d’esquí Port del Comte i comencem a foquejar seguint la pista que passa per l’Estivella i arribem a uns remuntadors que semblen mig abandonats. D’aquí arribem a la Tossa Pelada, ja nevant. Estem completament sols, tranquil·litat absoluta. Des del cim podem veure el Pedró dels Quatre Batlles i, de seguida, hi anem. A dalt hi ha uns cartells posats en circular on t’indiquen les muntanyes que pots veure, però amb els núvols baixos i negres… ho tenim negre per veure-les. En tot cas, ens les haurem d’imaginar. Fem fotos i baixem per on es puja normalment, així fem una circular i podem gaudir de neu pols al bosc!

Vistes del Cadí i del Pedraforca des del Pedró dels Quatre Batlles.

És una ruta molt fàcil i curteta, ideal per quan es té poc temps. També es pot allargar-la tan com es vulgui i es pot baixar cap a Tuixent per la cara nord on, normalment, s’hi troba neu en més bones condicions.

Track i mapa de la ruta:

Powered by Wikiloc

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *