volem, volem… VOLAR!

Fa dos diumenges que vaig volar en PARAPENT! Fa un parell de mesos que vaig volar en GLOBUS i fa un parell d’anys que vaig saltar en TÀNDEM!!! Què té el fet de volar? Em fascina! Volar és una sensació de llibertat, d’alliberació de tensions i d’endorfines, una pujada i baixada d’adrenalina… T’ajuda a veure el món des d’un altre punt de vista i te n’adones de lo petits i insignificants que som!

DSC_2310
Sovint somio que em surten del no res unes ales darrere l’esquena i començo a enlairar-me des del llit estant. Sense deixar d’observar la meva habitació, l’habitació dels pares tot mirant com dormen i el jardí amb les seves bestioletes… M’allunyo de Manresa mentre les ales es mouen sense fer cap mena d’esforç. Primer passo per Balsareny on em vénen records del castell, després me’n vaig cap al nord de Catalunya on intento de reconèixer algun cim dels pirineus… Tot seguint el camí, me’n vaig a voltar món.

P1030606 - Version 2

Des de l’aire, tinc ulls d’àguila o de mussol perquè puc veure, des de molt amunt i a la nit, tot allò que passa per sota meu: boscos, animals, ciutats, pobles, riquesa, pobresa, naturalesa, contaminació, felicitat, tristesa, colors, vida, mort…

P1030636

Volem, volem… VOLAR!!! I tu?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *