Sommet du Pouyaue (2082 m)

Avui només tenim el matí per explorar la zona perquè hem de marxar a celebrar el cap d’any. Triem una sortideta curteta des de Portet-Luchon, un poblet que està a 1300 m d’alçada. Se’ns fa estrany que estigui tan blanc tan avall!

Portet-Luchon.

Comencem a foquejar des del poble mateix, travessant prats… no sé si està prohibit a l’hivern. La pujada és molt evident, tot és tan obert que és molt difícil desorientar-se. A més, la traça està ben marcada… deu ser com el Puigmal a casa nostra. A mitja pujada passem per davant d’una cabaneta i, en poca estona, ja arribem al cim. A dalt està peladet per les ventades dels dies anteriors, però hi ha unes vistes espectaculars. No coneixem cap cim i sembla que fem un joc de memòria visual, intentem endevinar a què s’assembla cada muntanya.

Vistes de la pujada fins al cim.

Tenim tanta oferta per esquiar que no marxaríem d’aquí, però ho hem de fer… si volem celebrar el cap d’any al nostre refugi particular. Traiem les pells de foca i baixem per on ens sembla que hi ha millor neu, intentem interpretar la neu… un dels molts exercics que vam aprendre al curs de freeride. Passem pel bosc, on la neu encara és tota pols i arribem al cotxe travessant prats… molt divertit!

La petita volteta ens ha sortit uns 8 km i uns 700 m de desnivell positiu. Ràpida de fer.

Track i mapa de ruta:

Powered by Wikiloc

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *