“after-out”

P1030883-85-1Aviat farà un any que no escric en aquest bloc. Han passat moltes coses i no ha passat res. El motiu de tot aquest temps “out” és la creació d’una mini-web pròpia on seguirà el mateix perfil que aquest bloc, però els meus minsos coneixements sobre creació de webs, d’internet i del món cibernàutic… tot plegat, ha fet que l’objectiu s’hagi retrasat molt. Això no vol dir que no s’acabarà fent, i tant que sí! Els que em coneixeu de veritat, ja sabeu que treballo com una formigueta… de mica en mica. Com sempre dic “lenta vaig néixer, lenta em moriré”.

Durant aquest any he après moltes coses i no han estat fàcils. Ara mateix, tinc la sensació de que m’he enderrarerit amb el tema de muntanya… Sí, tinc la impressió de que he perdut experiència que havia arribat a tenir. Això sí, no perdo les esperances i, quan pugui, ja ho recuperaré. M’he adonat de que hem d’escoltar el nostre cos. Ja ho sabia perquè m’ho havien dit mil persones, però no en feia massa cas i… Sovint, per no dir sempre, arribava al límit i em notava cansada sense saber el motiu. Els del meu voltant sempre em deien i em diuen “Clar que estàs cansada! Si no pares mai!”, però tenia i encara tinc la sensació de que no faig tan… Sempre veig que hi ha molts altres que fan més que jo. Però, com tot, cadascú té uns límits, unes qualitats físiques i mentals que les hem de respectar. Potser sóc la primera que no he respectat les lleis de la naturalesa humana en aquest sentit. I aquest any, per primera vegada, m’he adonat que és més savi frenar-se a temps, dir que no, fer poquet i ben fet… que no pas apurar al màxim de manera constant. M’està costant molt fer-ho, però també veig que es pot disfrutar més de la vida i de l’entorn… És allò que diuen: camina poc a poquet i observa el paisatge. Segur que el qui faci això, veurà molt més que el qui pugi ràpid fins a dalt sense parar.

Tinc la impressió que aquest retorn serà per una bona temporada… Espero que continueu llegint amb la mateixa il·lusió que abans i que aneu comentant els meus patètics o no escrits; m’agrada molt! 😀 Encara que hi hagi facebook i totes aquestes històries, crec que un dels millors invents i més útils és el bloc. Hi pots trobar molta informació, idees, pensaments,… que et poden ser útils en la vida.

2 comentaris a ““after-out””

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *