Quan la muntanya us ha pres el cor

“Quan la muntanya us ha pres el cor,
tot ve d’ella i tot us hi porta.”
Franz Schrader

 

No me’n recordo quan em va passar això, però m’hi sento identificada. Sé que quan era petita i mons pares em portaven a caminar per la muntanya, de seguida em cansava i els preguntava “falta gaire?”. Ells em responien “No, veus aquella curva d’allà dalt? Doncs, després d’aquest revolt ja hi serem”. M’animaven i continuava caminant, però després del revolt… veia que el camí continuava. Aleshores, el món em queia a sobre i tornava a preguntar “falta gaire? “Ara, el que més m’agrada és estar en aquests caminets sense fi; enmig de les grans valls, penya-segats, circs, tarteres, neu, cims, prats… tot allò que acompanya i conté la muntanya en si. No voldria que mai s’acabés això… és una font de purificació, d’energia única!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *