Pirinexus: etapa 3

Etapa 3: 13/10/19

Ens llevem a les 7 del matí després d’haver dormit 10 hores ben bones, estem ben recuperats! 🙂 Avui tindrem companyia una bona estoneta: la Sílvia i l’Oskar faran un tram amb nosaltres, que bé! Tornem a equipar les alforges a les bicis, només ens bevem un got d’aigua i comencem a pedalar just el moment que el sol surt per l’horitzó del mar… una imatge espectacular i molt energètica! Serà el primer cop que faré activitat en dejú perquè volem esmorzar a un bar nou que han obert i ens fa gràcia provar-lo… a veure com ho aguanto.

D’Empúriabrava reculem fins a Castelló d’Empúries per tornar a agafar la ruta Pirinexus, anem pedalant pla tot alternant pista i asfalt entre camps de blat de moro o de gira-sols, al costat del mar i travessant pobles com Sant Pere Pescador, l’Escala,… fins arribar a Bellcaire de l’Empordà on hi ha el bar Rustik.

pedalant a vora mar de bon matí
molt ben acompanyats de la Sílvia i l'Oskar!

Hem estat pedalant uns 34 km amb la panxa buida, hi hagut un moment de “crisi” a la meva hora d’esmorzar que semblava que defallia. Però, passada l’hora ja no “tenia” la necessitat de menjar urgentment. El què sí que he notat és que havia d’abaixar el ritme. Aparquem les bicis i entrem a dins del bar, demanem unes torrades fetes a base d’aliments reals que les trobem molt bones! Esmorzem tranquil·lament, ja que anem molt bé de temps i avui no hi ha massa desnivell.

les bicis aparcades al Rustik
gaudint de l'esmorzar amb la Sílvia i l'Oskar

Un cop refets de nou, seguim fins a Torruella de Montgrí per pista sorrenca. No sé si és perquè hem practicat aquests dies, però no ens costa pedalar sobre mini “arenas movedizas”. Aquí, a Torruella de Montgrí, la Sílvia i l’Oskar ens deixen perquè van a fer una ruta de corriols; ens despedim amb abraçades i agraïm la seva càlida acollida.

Seguim la nostra ruta a un ritme alegre amb la mateixa tònica que abans: camps de gira-sols, de blat de moro, poblets i mar al costat. Passem per Palafrugell, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, on agafem el carrilet en direcció a Girona. Parem a un banc que hi ha enmig del carrilet a menjar una mica i descansar les cames.

poblets bonics que anem travessant
descansant enmig del carrilet

Fins a Sant Feliu de Guíxols pràcticament ha sigut pla i, a partir d’aquí, fa un fals pla-pujada fins a Cassà de la Selva que ens fa pedalar més amb el coco que no pas amb les cames. De Cassà a Girona fa una lleugera baixada que és molt ràpida i, les ganes d’arribar a la meta fa que pedalem amb alegria! 😀 Aprofitant que arribem abans de les 4 de la tarda a Girona, anem a celebrar-ho amb un bon dinar al Hors Catégorie Girona! És un restaurant que ens agrada molt i està ambientat al món de la bici, fins i tot pots aparcar la bici a dins.

pedalant entre camps
arribada a Girona, al restaurant Hors Catégorie
a punt per atacar el dinar

La 3a etapa ens ha sortit de 125 km i 500 m de desnivell positiu. Hem començat a pedalar a 2/4 de 8 del matí i hem arribat una mica abans de les 4 de la tarda, comptant tooootes les parades.

Aquí us deixo el track de la ruta.

Powered by Wikiloc

1 comentari a “Pirinexus: etapa 3”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *