L’Alquimista

M’acabo de llegir aquest llibre: l’Alquimista, els secrets de l’immortal Nicolas Flamel. De fet, crec que és un llibre juvenil però em va venir de gust llegir-lo i m’ha agradat! De tant en tant, m’agrada llegir històries fantàstiques relacionades amb el món de la màgia…

Us poso un fragment que em va agradar i em va cridar l’atenció perquè té relació amb el títol del blog:

“Et diran que la màgia del Foc, o de l’Aigua, o fins i tot de la Terra, és la més poderosa de totes, però s’equivoquen. La màgia de l’Aire sobrepassa totes les altres. L’Aire pot extingir el Foc, pot evaporar l’Aigua i convertir-la en vapor i pot esquerdar la Terra. Però l’Aire també pot donar la vida al Foc, pot empènyer un vaixell per aigües tranquil·les i pot donar forma a la Terra. L’Aire pot netejar una ferida, pot treure una estella de la punta d’un dit. L’Aire pot matar.”

1 comentari a “L’Alquimista”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *