Les nou revelacions

 
Avui us vull parlar de Les nou revelacions de James Redfield. És una novel·la publicada, per primera vegada, l’any 1993 i també s’ha fet una pel·lícula. La sinopsi que hi ha al darrere del llibre que tinc a les mans (Ed. Proa) diu: Les Nou Revelacions és una paràbola plena de veritats vitals que es llegeix com un apassionant conte d’aventures que comença amb la desaparició d’un antic manuscrit peruà. Malgrat que molt pocs occidentals en coneixen l’existència i que el govern peruà malda per fer-lo desaparèixer, aquest preciós document conté un secret capaç de canviar l’esdevenidor del món: les Nou Percepcions que la raça humana haurà de conèixer en el moment en què entri una època d’autèntic despertar espiritual. La recerca del Manuscrit -i dels seus tresors ocults- és un emocionant relat d’aventures i descobriments, alhora que una invitació a conèixer el viatge personal que s’obre en la vida de cada ésser humà.
Un llibre que apareix només una vegada al llarg d’una vida, i que la canvia per sempre més.
Abans de començar a llegir-lo no vaig entendre massa la sinopsi i vaig obrir la primera pàgina en va, creia que no m’atrauria i que llegiria per llegir… els temes “espirituals” segons com me’ls expliquin em cansen, tot i que em crida l’atenció aquest concepte de veure i viure la vida. Quan encara no havia acabat el primer capítol, ja sabia que em costaria deixar-lo i que tindria problemes per anar-me’n a dormir aviat. Realment, és una novel·la que enganxa perquè és una gran aventura que et transporta al Perú on passen milers de coses i entremig, sense que te n’adonis, t’ensenya petits-grans conceptes de la vida a través de les Nou Percepcions: La massa crítica, Un present més llarg, El problema de l’energia, La lluita del poder, Els missatges dels místics, Clarificar el passat, Unir-se al flux, L’ètica interpersonal i La cultura emergent.
És una història de la vida explicada d’una manera molt senzilla que és fàcil de creure i, fins i tot, un pot experimentar en primera persona cada fase o part de la vida que l’autor explica per tancar el cercle de naixement i mort.
El mateix autor ha escrit dos llibres més, la desena i l’onzena revelació. De moment, em quedaré amb aquestes nou i potser me les tornaré a llegir… crec que és important recordar, de tant en tant, aquests conceptes i intentar posar-los en pràctica sempre que puguem.
 
Sigueu espirituals o no, us recomano aquesta gran aventura! Avui us convido a intentar viure un present més llarg que el demà ja vindrà.

2 comentaris a “Les nou revelacions”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *