Lembongan – Bali – Santpedor

15 agost 2015

Avui ens aixequem amb el despertador de les 7 del matí. Deixem les maletes una mica fetes i a les 8 del matí marxem en barco a fer snorkel a l’illeta Nusa Penida. No anem al Manta Point perquè hi ha mala mar i ens quedem al Manta Bay, a veure si tenim sort de veure’n alguna. L’aigua està freda i aguantem poca estona fent snorkel, es veu que és una zona on hi ha corrents d’aigua freda i les mantes hi solen anar a buscar menjar… però, avui no tenim sort i fent snorkel només veiem bancs de peixos de diferents colors. Després, anem al Crystal Bay i es veu clarament que és el punt principal d’immersió perquè és una peixera natural i l’aigua està molt més calenta. Aguantem més estona fent snorkel i veiem molts peixets, fins i tot un tamboril. Els que bussegen veuen una manta molt gran, quina sort! La tornada a l’hotel és força moguda i quedem ben xops passant fred.

De seguida, ens dutxem, dinem i demanem entrepans per emportar. Ens esperem una mica fins que ens vénen a buscar per portar-nos al port, on ens hem d’arremangar els pantalons per poder arribar al barco caminant pel mar… ara que teníem les sandàlies seques! El viatge és força mogudet, el barco pica contra les onades i dóna la sensació de que volem. L’arribada al port de Sanur és una mica accidentada, aquí encara ens hem d’arremangar més els pantalons i tornar-nos a mullar els peus per arribar a terra ferma. Un taxi ens duu directament a l’aeroport i hi arribem molt aviat, tenim la sensació de que perdrem tota la tarda. Al final no és així perquè aquí tot va molt lent i el sol es pon ben aviat.

A l’aeroport ens posem bambes, repel·lent perquè ahir i avui ens han atacat els mosquits quan no ho havien fet cap dia durant el viatge. Fem unes partides al Catan, sopem, llegim,… serà una tornada lenta, tranquil·la i pacífica tal com és aquest país.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *