La isla bonita (6a)

És dissabte i en Pep no ha d’estudiar, pot fer festa. Visca! Quedem amb en Marsi i l’Argie a l’hotel Can Penasso, que està a prop d’on anirem a escalar. Matinem per evitar el sol, però en Marsi i l’Argie tarden una mica a arribar… doncs, s’han perdut! 🙂

De seguida que arriben, fem via cap al sector Sa Gubia amb la idea de fer la via “Princesa” que és força llarga i té, com a grau màxim, 6b+. Fem dues cordades: Marsi-Argie, Pep-Esther-Ari. Surt primer en Marsi i li costa… la roca és calcària i l’ambient és molt diferent al que estem acostumats. El sol ja ens ha atrapat i el ritme és lent, en Pep ens proposa d’anar a fer una altra via que està al costat. L’Esther i jo acceptem, anem al sector “Isla Bonita” i anem a fer la via “La Isla Bonita” que només té 3 llargs (25 m, 6a; 20 m, IV; 25 m, 6a)… es podria dir que farem esportiva.
Les roques fan unes formacions curioses, es nota que abans hi havia aigua i no hi ha massa forats… de manera que ens haurem d’obrir de cames per fer contrafort.
En Pep obre tots els llargs i ho fa amb uns moviments lents i àgils, com si la via fos fàcil. L’Esther i jo, tenint el primer contacte amb la roca de l’illa, ens sentim una mica fora de lloc i hem de tibar de valent!

En Pep obrint la via "La Isla Bonita".
Començant a obrir cames per fer contrafort.

Aquesta via és molt curta i ràpida. Em queda un bon gust a la boca, ja que ha anat bé per fer un primer contacte amb roca calcària i a l’ombra. Baixem i esperem a en Marsi i l’Argie, no han pogut acabar la via perquè és molt llarga i el sol pica de valent.

Cansats, acalorats i morts de set anem a dinar a cal Pep. Per treure’ns la calor del cos, ens n’anem a fer un gran banyet a una cala molt amagada i quasi verge de Llucalcari. Això ja s’està convertint en un petit paradís!

La famosa habitació! 😊
La penya amb vistes de la roca foradada. Un gran dia!
Em sembla que tindrem molta feina en aquesta illa!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *