ja ha arribat!

Tot dependrà del que faci aquesta tarda. El camí del meu futur prendrà una direcció, un sentit, un rumb… bo o dolent? No ho sé.

Aquesta tarda necessito: molta ENERGIA, CONCENTRACIÓ, TRANQUIL·LITAT i… SORT!
Després d’unes 5 hores feixuques, llargues, intenses, de nervis,… seré LLIURE! No me’n faig creus. No m’ho crec. No sóc conscient de que no m’hauré de posar el despertador a les 8 del matí, que no hauré d’estar pendent de les hores i dels dies que vagin passant… ho he fet durant sis mesos i ara, de cop i volta, seré lliure! Quines ganes! 🙂
Ara ve la part dura, la part seriosa. Intentaré fer-ho el màxim de bé possible, abocar tots els meus coneixements i raonaments, de manera correcta, a l’examen. Sortirà el que hagi de ser.
 
MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tots/es que heu estat pensant en mi, donant-me ànims i suport moral, enviant-me missatges i e-mails dies sí i dies també. Estic molt contenta de tenir-vos!
 
Una ABRAÇADA ben forta i un SOMRIURE ben gran!

1 comentari a “ja ha arribat!”

  1. Bon dia!!!Fa dies que no dic res al blog, tot i que sempre hi ets present a la meva ment. El dia va arribar i ara cal esperar… en aquests moments tot es una incertesa, es com una boirina que no deix definit el seu rastre pero el pas dels segons, minuts, hores, dies… l’aclarirà i podras descubrir que s’hi ha amagat.Doncs, després d’aquest gran esforç, disfruta i gaudeix del que no has pogut fer durants aquests darrers mesos.Molts petons i fins aviat!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *