Into the Wild

“Si vols alguna cosa de la vida, vés-la a buscar”
“El nucli de l’esperit humà es nodreix amb experiències noves”
“La llibertat i la bellesa són molt bones per deixar-les passar”

“És curiós que les coses passen en determinats moments”

“La felicitat només és real quan es comparteix”
“Into the Wild” (Sean Penn, 2007) és una pel·lícula que vaig veure ahir i em va fascinar… una història d’aventures plena d’imatges de la naturalesa salvatge, pura i dura. És una història real d’un jove de 22 anys que intenta deixar enrere la seva identitat, oblidar-se de tot allò que és material i també de la seva família adinerada… per anar a la recerca de la verdadera llibertat, de la veritat i de la naturalesa.
Una història molt bonica per mirar, per escoltar i per reflexionar. També hi ha el llibre, algú se l’ha llegit?

2 comentaris a “Into the Wild”

  1. Doncs per a mí només es tracta de la història d'un flipat, algú que fa patir els pares durant més d'un any, algú que mor a causa de la seva estupidesa (hi havia un pont que li hagués permés de creuar el riu a 3km d'on ell va morir, però es clar, dur un mapa no entrava en la seva "filosofia de la llibertat"), i algú que a causa de la seva història ha perjudicat el poble i la gent del lloc on va morir.A mi aquestes històries de gent que viu fets extraordinaris a base d'imprudències (parlo també de "127 hores") no m'emocionen. M'emociona fins on pot arribar l'estupidesa de l'ésser humà: tant o més lluny que la seva inteligència. Ja ho va dir Einstein: "A la natura hi ha dues coses infinites: l'Univers i l'estupidesa humana, i de que l'Univers sigui infinit no n'estic tant segur".

  2. Hola sr. "anònim". Aquest punt de vista que comentes el trobo bé… és cert que aquest noi està obsessionat en una fita, només la vol assolir i no veu res més. Per què hagi posat aquestes cites de reflexió, no vol dir que em sembli bé el què fa aquest noi… és simplement que trobo molt encertades alguns pensaments o alguns fets, com ara "la felicitat només és real quan es comparteix". I no cal dir, les imatges dels paisatges salvatges d'Alaska i molts altres llocs són impressionants.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *