Informació de Møre og Romsdal

Aquest any hem decidit anar a Møre og Romsdal per veure un paisatge diferent, tot i que no ens hauria fet res tornar als Alps de Lyngen. A diferència de l’any passat, aquest cop hem anat per lliure, hem sigut 4 persones i hem llogat un apartament per Airbnb, 2 cotxes per tenir més llibertat de moviment per si algun dia volíem fer travessa (començant a un punt i acabant a un altre punt). Aquest cop la méteo no ha sigut favorable, però és una loteria… sobretot si no tens disponibilitat lliure per triar dies de festa. Els punts a favor són: la llibertat d’anar on vulguis i quan vulguis, surt més econòmic que no pas anar en agència i hi ha més aventura! 😀

ALGUNES DADES QUE US PODEN SERVIR:

 • Avió: Hem volat de Barcelona fins a Ålesund fent escala a Munich i a Oslo. Més que res per qüestió econòmica, però també hem caigut en el risc de que els esquís no arribessin a l’hora. Els vols han sortit per uns 310€/persona.
 • Cotxe: Vam reservar el cotxe a CarFlexi, és una web molt còmode i pràctica: pots cancel·lar la reserva quan vulguis i els preus estan força bé.
 • Apartament: vam agafar un apartament o caseta a través d’Airbnb, ens va sortir molt i molt bé! Ens hem instal·lat a Isfjorden, al davant d’un fiord amb vistes d’Åndalsnes. Ens ha sortit per 540€ tota l’estada.
 • Méteo: allà canvia molt i en un mateix dia pot fer de tot. Aquesta vegada ens ha nevat els 2 primers dies, el 3r dia ha fet un dia radiant i espectacular, però la bona sort es va acabar perquè els dies següents ha plogut fins a molt amunt. Potser a diferència dels Alps de Lyngen, el fet d’estar més al sud, no hi deu nevar tan.
 • Menjar: és molt car a Noruega. Nosaltres vam fer un pot i anàvem a comprar al súper. Si marxeu un grupet d’amics, us recomano que us emporteu de casa tot el que pugueu (arròs, pasta, cafè en pols, fruits secs, barretes, xocolata, pernil salat, flocs de civada, sofregit de tomàquet, etc.) i allà compreu el fresc (fruita i verdura). L’alcohol és caríssim i no cal que en prengueu! 😊
 • Roba: No cal que us emporteu gaire roba, només el mínim necessari (roba interior, mitjons i un parell o 3 tèrmiques per esquiar, necesser, banyador i una muda de recanvi (uns pantalons, una samarreta i un jersei per anar pel carrer) i material/equipament per fer les sortides. Res més!
 • Altres: és imprescindible dur una càmera de fotos o vídeos. També pot anar bé un llibre per llegir per després de les sortides i una llibreta per escriure el diari (si es té costum de fer-ho).
 • Ressenyes: vam fer molta cerca prèvia abans de marxar. Vam recollir ressenyes del wikiloc, de visitnorway i altres. També, ens hem emportat el llibre Ski Touring in Romsdalen de l’autor Havlor Hagen (editorial Fry Flyt).

SORTIDES QUE HEM FET:

 1. Gjuratinden
 2. Skarven
 3. Intent al Blånebba i Sorgesten

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *