FI i INICI

A hores d’ara… la majoria d’éssers humans existents, en aquests moments, en la humanitat van darrere dels preparatius del Cap d’Any: lloc per sopar, peix, sopa de peix, carn, aperitiu, ganapés, vi, cava, licors, xupitos, raïm (que no hi falti!) pelat, sense pelar, amb pinyons i sense pinyons,… El vestidet curt, llarg, les sabatetes, l’americana, la corbata, el llacet, el barret, les bateries a punt per carregar al màxim el mòbil, el maquillatge, el cotxe per anar a la discoteca o al lloc de sopar amb els amics, família, coneguts i no coneguts… Sí, com veieu, són dies de plena activitat…
Però, per d’altres éssers dins la mateixa espècie el Cap d’Any és, simplement, l’acabament d’un any i l’inici d’un altre i no van al darrere de totes aquestes coses i parrafades, tot i que no vol dir que no ho celebrin!

Per tant, tan si t’arregles com no, tan si el passes al restaurant i de gala com en pijama a casona… et desitjo un: MOLT BON ANY 2008!!! I que sigui molt millor que aquest darrer!

Com veus, no sóc persona de dir moltes coses… simplement sóc realista i vull que tinguis el millor per tu en aquesta vida que transcorre sense parar! No t’aturis i segueix al seu ritme!

1 comentari a “FI i INICI”

  1. Vinga guapa, una forta abraçada! I molts ànims que ja estas a la recta final! Espero que aquest 2008 puguis trobar tot el que t’ha faltat aquest 2007. He estat massa out tot aquest temps, ho sento, necessitaves algú al teu costat i no hi he estat. Quant tot aixó s’acabi, fem un soparet i en parlem ok? Aviat farà un anyet d’Àfrica, uff, com voldria tirar enrera aquest últim any i tornar-hi. Una abraçada! Cristi

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *