El nom del vent

Fa dies que no recomano cap llibre, però en tinc un al cap que em va agradar quan el vaig llegir i aquest es diu “El nom del vent” de l’autor Patrick Rothfuss. Podria dir que és un llibre de l’estil del Harry Potters o similar a les novel·les de màgia i bruixeria, però aquest és diferent. T’enganxa des de la primera pàgina, està explicat en primera persona i pots visualitzar les escenes en tot moment… segons com, sembla que t’estigui passant a tu. És una novel·la plena d’alquimistes, bruixots, mags i molt surrealista… però, t’enganxa igualment. Les grans quantitats de pàgines que té no t’espanten, cada pàgina que llegeixes en vols més. I no vols que s’acabi.
La novel·la comença “Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi”. El protagonista, que es diu Kvothe, és un músic, un lladre, un captaire, un estudiant, un heroi, un mag i un assassí… té quasi totes les qualitats que pot arribar a tenir un ésser i, tot i així, la seva vida és un un no parar.
Bé, no us explico res més… només us dic que us el llegiu i desconnectareu una mica de la realitat.
Ah, una cosa que no m’agrada: és una trilogia!!! No sé si em llegiré els altres dos llibres, no vull que em decepcionin com la resta de trilogies.
Bona lectura!

2 comentaris a “El nom del vent”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *