bateig de la patum

Dijous me’n vaig de patum amb els xatos de Manresa… tota una novata en aquest tema! Després de fer un sopar català: entrepans i beguda (birra, clara, coca-cola… això últim ja no és tan català, però acceptable), ens encaminem cap a la plaça. Comprem barreja que, per cert, és boníssima (anís+moscatell, si no em van timar). Fan el salt dels plens, però no ho sabem fins que estem a dins de la plaça. Els que anaven al meu davant continuen plaça endins i les dues noies que anaven al meu darrere em diuen que no s’hi fiquen; els deixo la meva motxilla i em giro per continuar amb els de davant… els perdo de vista! MERDA! Els busco, però és impossible amb la gentada que hi ha… els guàrdies em fan fora de la plaça… em quedo sense salt de plens! I això que no les tenia totes de ficar-m’hi, però em vaig quedar amb les ganes!

M’espero fins que acabi el ball i em retrobo amb la gent; surten suats i contents! Fem temps per saltar els balls sense foc… el primer salt el faig al mig de la plaça… espantós! Petitona que sóc, només estava pendent de no caure a terra i no em vaig enterar del ball ni de res! Els altres balls els fem a un raconet de la plaça i aquí començo a disfrutar: salto i ballo mentre veig com surten els nans, els gegants, la gaita,… xulo, xulo! Ja són vora les 2 de la matinada… hem de marxar!!! 🙁 Per ganes m’hagués quedat, però l’endemà havia de ser a la feina a les 9 del matí i no em vaig atrevir empalmar la nit amb el dia

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *